TEKNO ÖNDER ATÖLYELERİNE YOĞUN İLGİ
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Teknoloji Komisyonu tarafından düzenlenen Tekno ÖNDER Atölyeleri, teknoloji meraklısı gençleri bir araya getiriyor. Komisyon tarafından düzenlenen 5 ayrı atölyeye 2 bin 500 üzerinde başvuru oldu.
Siber Güvenlik, Adobe Premier Pro, Linux ve Pardus, Python, Blender 3D Tasarım ve Açık Kaynak Kodlu İşletim Sistemleri alanlarında eğitim verilen atölyelere gençlerin ilgisi oldukça yoğun.
2 bin 500 kayıt yapıldı
Toplamda 5 farklı atölyede ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin hepsini kapsayacak şekilde verilen eğitimlerde Siber Güvenlik Atölyesine 925, Adobe Premier Pro Atölyesine 478, Linux ve Pardus Atölyesine 374, Python Atölyesine 600 ve Blender 3D Tasarım Atölyesine ise 420 kişi kayıt yaptırdı. Teknoloji alanına ilgi duyan, kendini geliştirmek ve alanında uzman isimlerden alacağı eğitimler ile geleceği için büyük bir adım atmak isteyen gençler, Tekno ÖNDER Atölyelerinde hedeflerine doğru ilerliyor.
Bir ay ders alacaklar
22 Kasım’da başlayan atölyeler, 17 Aralık’a kadar devam edecek. Atölyelerde, Doç. Dr. Muhammed Ali Aydın, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Can Turna, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaplan, Leyla Güleryüz ve Tarık Gül başta olmak üzere alanında uzman pek çok isim öğrencilere eğitim veriyor. Gençler aldıkları teorik eğitimlerin ardından pratiğe dönük çalışmalar yapacak, öğrendiklerini hayata geçirecekler.