SPOR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

26 Haziran 2020

Öncü Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen Spor Ödülleri sahiplerini buldu. 26 Mayıs-23 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleşen online yarışmada her hafta sorulan soruyu doğru bilen beş isme ödüller verildi. Gençlere bisiklet, akıllı saat, dambıl seti, spor çantası ve spor ayakkabı hediye edildi.

Gençlere sporun çeşitli branşlarını tanıtmak ve sevdirmek, spor kültürümüz hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak üzere düzenlenen yarışma, Kovid 19 sürecinde onlara moral kazandırmayı da amaçladı.

Ünlü sporcular katıldı

5 hafta boyunca spor branşlarının tanıtıldığı ve gençlere soruların yöneltildiği yarışmada alanlarında ünlü isimler ve sporcular programa konuk oldu. Öncü Spor Kulübü instagram hesabı üzerinden yapılan ve Harun Şen’in sunumuyla gerçekleşen programa milli futbolcu Hamit Altıntap, oyuncu Emre Üçtepe, radyo programcısı Talha Bora Öge ve milli sporcu Meryem İyin iştirak etti. Ünlüler gençlerle sohbet ettikten sonra sorularını yöneltti.