ÖNCÜ SPOR 14. İFTARI YAPILDI

Öncü Gençlik ve Spor Kulübü’nün 14. İftarı kulüp yönetim kurulu, çalışanları, gönüllüleri, sporcular ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gecede dereceli sporculara ödülleri takdim edildi.

Üsküdar Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen iftar, Üsküdar Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden İbrahim Erdem’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Spor ve imam hatip camiası bir arada

Öncü Spor Başkanı Hüseyin Kara, Yönetim Kurulu üyeleri, ÖNDER Yönetim Kurulu üyeleri, sporcu gençler ve imam hatip camiasının iştirak ettiği davette, ÖNDER Başkanlar Kurulu üyesi Kamber Çal, Öncü Spor eski Başkanı Hacı Sürmeneli, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Danışmanı Ömer Faruk Terzi, İstanbul İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Göksun Öz, İstanbul Gelişim üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kaan da hazır bulundu.

Sporculara ödül

Öncü Spor Başkanı Hüseyin Kara’nın selamlama konuşmasıyla başlayan akşamda, katılan sporculara sertifika ve ödülleri takdim edildi. Geceye Başakşehir TOKİ Aliya İzzet Begoviç Anadolu İHL öğrencisi ve Güreş Türkiye Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü Alihan Bereket, Sporcu ikizler Karate Türkiye Şampiyonu Nuri Kılıç ve Dünya Gençler Şampiyonası İkincisi Yusuf Kılıç, 15 Temmuz Anadolu İHL öğrencisi, Türkiye Şampiyonu Milli Güreşçi Berat Keskin, Güngören İzzet Ünver Anadolu İHL öğrencisi Karate Türkiye Şampiyonu Tunahan Çelik, Wushu Balkan Şampiyonu Eren Güneş büyüklerinin elinden ödüllerini aldı. Gece, aile fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.