OKÇU KIZLAR YARIŞIYOR

Öncü Gençlik ve Spor Kulübü tarafından, İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okçuluk turnuvası düzenlendi. Yarışmada iki kategoride dereceye girenlere kupa ve madalya takdim edildi.

İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki turnuva, okulun spor salonunda öğrencilerin katılımıyla 19 Ocak 2022 tarihinde yapıldı.

Minikler ve yıldızlar yarıştı

Okçuluk alanında çalışmalarına devam eden öğrencilerin motivasyonunu arttırmak, heyecanlarına ortak olmak, yapılan çalışmaların daha etkili olması amacıyla okulda bir okçuluk turnuvası düzenlendi. Gençlerin yarışma psikolojilerini de tecrübe edebilmeleri amacıyla gerçekleştirilen turnuva, minikler ve yıldızlar olmak üzere 2 kategoride gerçekleşti. Turnuvada veliler de tribünde çocuklarını izleme fırsatı yakaladı, atışlar yapılırken çocuklarının heyecanlarına ortak oldu.

2 turda 6 atış yaptılar

Sporcular, iki tur şeklinde toplam 6 atış yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışma sonrasında en iyi atışları yaparak iki kategoride ilk 3 sıraya giren öğrencilere madalya, kupa, mangala ve akıllı saat ödülleri takdim edildi. Yarışma kapanışında hedefe atış yapan ve isabet ettiren bütün öğrencilere de hatıra madalyası verildi. Çekilen toplu fotoğraf sonrası yarışma nihayete erdi.