BAŞPEHLİVAN RECEP KARA GENÇLERLE

27 Mart 2022

Milli Güreşçi ve Başpehlivan Recep Kara, imam hatip lisesi öğrencileriyle buluştu. Sporcu olmanın püf noktaları ve güreş branşı hakkında gençlere bilgi veren Kara, öğrencilere bir yol haritası çizdi.

Öncü Gençlik ve Spor Kulübü, imam hatip liselerimizdeki gençleri alanında uzman sporcu isimlerle buluşturuyor. Şubat ayı sonunda başlayan programlarda üç ayrı isim lise öğrencileriyle bir araya geldi, tecrübelerini aktardı.

Başarının ipuçlarını aktardı

Sporun Hafızası ismiyle gerçekleştirilen seminerlerin konuğu olan Milli Güreşçi ve Bahpehlivan Recep Kara, Başakşehir TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gençlerle buluştu. Spor proje okulu olan imam hatip lisesindeki gençlerin sorularını cevaplandıran Kara, deneyimlerini anlattı. Kara, spora ilk başladığı yıllardan itibaren kendi hayatından örnekler vererek bu yolda neler yapılması gerektiğini aktaran Başpehlivan Kara, spor ve eğitimin nasıl yürütüleceğinin ipuçlarını verdi. Kara, başarının tesadüfi olmadığını, çalışmanın ve azmin sonucunda geldiğini sözlerine ekledi.