ÖĞRETMEN KOMİSYONUMUZDAN EDİRNE ZİYARETİ

ÖĞRETMEN KOMİSYONUMUZDAN EDİRNE ZİYARETİ

18 Ekim 2021

ÖNDER Öğretmen Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Kılıç ve komisyon üyeleri, Edirne’de okul müdürleriyle bir araya geldi. Çalışmada okul ve sivil toplum ilişkisi üzerine istişarelerde bulunuldu.

Öğretmen Komisyonu toplantısı, 17 Ekim 2021 günü Edirne’de yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya il ve ilçe okul müdürleri ile müdür yardımcıları katıldı.

Sivil toplum, okul iklimi, değerler...

Gün boyu süren toplantıda eğitimciler arasında, Okul İklimini Oluşturan Unsurlar, Okul-Sivil Toplum İlişkisi, Yöneticilikte Kadim Bir Yöntem; Değer Merkezli Yönetim konuları ele alındı. Programda ÖNDER Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Aydın, Dr. Öğretim Üyesi Yasin Çakırel ve Murat Arslan görüşlerini paylaştı. Birlikte yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantıda, okullar ve gençler için neler yapılacağı üzerinde duruldu.