Denetleme Kurulu

Süleyman Köse

Denetleme Kurulu Yedek Üyesi

skose@onder.org.tr

1973 yılında Berlin’de doğdu. Trabzon kökenlidir. İlköğrenimini Kocaeli/Körfez’de tamamladıktan sonra Bayrampaşa Yeşilcamii Kuran Kursunda hafızlık eğitimini tamamladı ve Arapça okudu. Ortaokulu dışarıdan Eyüp İmam Hatip Lisesinde okuduktan sonra Pendik İmam Hatip Lisesinden 1992 yılında mezun oldu. 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisansını yaptı. 2011 yılında SMMM belgesini aldı.Köse; İGDAŞ’da, İSPARK A.Ş’de muhasebe biriminde Muhasebe Şefliği gibi görevler aldı. Pendik Gençlik Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, Anadolu Gençlik Derneği Pendik Şubesi Muhasipliği, Pendik İmam Hatip Lisesi Mezunlar ve Mensuplar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Evlidir.