Mustafa Canbey

Genel Başkan Yardımcısı Teşkilatlanma

mcanbey@onder.org.tr

1975 yılında Balıkesir’in İvrindi ilçesinde doğdu. 1993 yılında Balıkesir İmam HatipLisesi’ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilikbölümünü kazandı. Aynı Üniversitenin Halkla İlişkiler Bölümü’nde YüksekLisansını tamamladı. Siyasal İletişim üzerine okumalar yapan Canbey, “Liderlerin Markalaşması Üzerine Bir Analiz” konulu tez çalışması yaptı.Canbey, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü’ndehalen doktora öğrencisi olarak akademik çalışmalarına devam etmektedir. 15 yıllık gazetecilik tecrübesi bulunanCanbey, Türkiye Çocuk Dergisi, Kanal 7, Milli Gazete, Yeni Şafak gazetelerindeMuhabir, İstihbarat Müdürü ve Yazar olarak çalıştı. Bir süre Prof. Dr. NumanKurtulmuş’un Basın Danışmanlığını yapan Canbey, şu anda Basın İlan KurumuGenel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 2003 yılında evlenen Canbey, biri erkek,diğeri kız iki çocuk babasıdır.