Faik Tanrıkulu

Yönetim Kurulu Asil Üyesi

ftanrikulu@onder.org.tr

1983 yılında Trabzon/Çaykara ‘da doğdu. 2000 yılında Bakirköy İmam HatipLisesi’nden mezun oldu. İletişim ve Halkla ilişkiler alanında Salzburg/Avusturya lisans eğitimi aldı. Aynı zamanda Viyana Üniversitesi’nden Siyaset Bilimi lisans, yüksek lisans ve 2014yılında doktora eğitimini tamamladı. F. Almanya Türkiye MainzBaşkonsolosluğunda 2009-2014 yılları arasında Sosyal Güvenlik Uzmanı olarakgörev yaptı. Wonder Diş İlişkiler başkanı, UETD-Mainz kurucu başkanlığı  gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevalmış ve halen Öncü Gençlik ve Spor Kulübün de genel sekreterlik görevinisürdürmektedir. Avrupa Birliği ve Avrupa Yatırım Bankası gibi çeşitli uluslararasıkuruluşlarda projeler geliştirmiş ve uygulamıştır. 2015 yılında İstanbulTicaret Üniversitesinde misafir öğretim görevlisi olarak çeşitli derslervermiştir.2015 Mart ayı itibarıyla İstanbul Medipol Üniversitesi Siyaset veKamu Yönetimi bölümünde öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir.Uluslararası kitap evinde yayınlanmış iki kitabı mevcuttur. İyi dereceİngilizce ve Almanca bilmektedir. Evli ve bir erkek çocuk babasıdır.