Disiplin Kurulu

Ersin Çelik

Disiplin Kurulu Asil Üyesi

1982yılında Kocaeli/Yuvacık’ta doğdu. 2002’de İstanbul İmam Hatip Lisesinden mezunoldu. Bartın Üniversitesi`nde Sosyoloji Bölümünde 3. sınıf öğrencisi olaraklisans eğitimine devam ediyor. Gazeteciliğe 2005 yılında Gerçek Hayatdergisinde başladı. Burada iki yıl süreyle stajyer, muhabirlik ve editörlükyaptıktan sonra 8sutun.com sitesi ile internet gazeteciliğine geçiş yaptı. 2007yılında Haber7.com`da editörlüğe başladı ve köşe yazarlığı yaptı. 2009 yılınınbaşından 2011`in sonuna kadar Marmara FM`de "Ne Dersin" isimli birradyo programı hazırlayıp sundu. Üsküdar Belediyesi`nin yayın organı olanGencizbiz dergisinde medya eleştirileri kaleme aldı. 2012`nin Eylül ayında YeniŞafak`ta İnternet Şefi olarak göreve başladı, 2014 yılının Temmuz yayındamevcut görevine ek olarak Yeni Şafak Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürügörevine getirildi. Şuanda İnternet Yazıİşleri Müdürü ve Yeni Şafak Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevinibirlikte yürüten Çelik, Evli ve üç kız babasıdır.