1. BİLİM KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ

İstanbul genelindeki Anadolu imam hatip liselerine yönelik olarak İl Millî Eğitim Müdürlüğü,ÖNDER, Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı ve TÜRGEV işbirliğinde düzenlenen “İstanbul İmam Hatip Liseleri 1. Bilim, Kültür ve Sanat Günleri” 01 – 02 Haziran 2015 Pazartesi ve Salı günleri, saat 10.00-17.00 arasında Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Anadolu imam hatip liselerinde öğrenim gören öğrencileri kültür, sanat ve bilim alanlarında bilinçlendirerek yetenekli öğrencileri ortaya çıkarmak, diğer öğrencileri kültür, sanat ve bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, ödüllendirmek, onları donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlamak” amacıyla düzenlenen “İstanbul İmam Hatip Liseleri 1. Bilim, Kültür ve Sanat Günleri” kapsamında düzenlenen “bilim ve teknoloji, fotoğraf, resim, karikatür, kısa film, afiş, ebru, hat, tezhip, dergi” yarışmalarının ödül töreni ve sergisi; Anadolu imam hatip liselerinin mehter, tasavvuf musikisi, folklor, tiyatro ve ney sunumları ile Anadolu imam hatip liselerinin tanıtım stantları iki gün boyunca takip ve ziyaret edilebilecektir.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve diğer protokol mensuplarının katılımlarıyla Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek “İstanbul İmam Hatip Liseleri 1. Bilim, Kültür ve Sanat Günleri” açılış töreni, sergi ve etkinlikler ile ödül törenine tüm basın mensuplarımız davetlidir.

İstanbul İmam Hatip Liseleri 1. Bilim, Kültür ve Sanat Günleri Özet Programı:

01 Haziran 2015
10.00 Açılış
10.30-17.00: Sahne Etkinlikleri (Boğaziçi Salonu)
Tiyatro, tasavvuf musikisi, mehter, ney, folklor vd.
10.30-17.00: Yarışma Eserleri Sergisi / Okul Tanıtım Stantları Ziyareti

01 Haziran 2015
10.00-14.00: Sahne Etkinlikleri (Boğaziçi Salonu)
Tiyatro, tasavvuf musikisi, mehter, ney, folklor vd.
10.00-14.00: Yarışma Eserleri Sergisi / Okul Tanıtım Stantları Ziyareti
15.00 Ödül Töreni