Zimder’den İmam Hatip Liselerine Ziyaret

Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği(ZİMDER) Yönetim Kurulu ile ÖNDER 21.Bölge Koordinatör Başkanı Hüdaverdi Şen Devrek, Zonguldak Kız ve Zonguldak Anadolu İmam Hatip Liselerini ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında okul müdürleri, öğretmenleri, okul aile birlikleri ve mezun dernekleri ile ayrı ayrı görüşerek, okulların eksikliklerinin giderilmesine ve öğrencilere nitelik kazandırılmasına yönelik fikir alış-verişlerinde bulunuldu.

Ziyaretlerin çok faydalı olduğunu belirten ÖNDER 21. Bölge Koordinatör Başkanı Hüdaverdi Şen, öğrencilerle yaptıkları muhabbetlere değinerek, İmam Hatipli her öğrencinin entelektüel birikiminin olması gerektiğinin altını çizdi. Şen “Bu gençlerin İmam Hatipli olarak gelecekte bulundukları ortamda fikri sorulan, yön veren, toplum lideri Önder insanlar olacağını ifade ettik.” şeklinde konuştu.

Şen, bu ziyaretlerden çok verim aldıklarını belirterek, ileriki günlerde ziyaretlerinin devam edeceğini dile getirdi.