Simmder `den Kardeş Okullara Ziyaret

SİMMDER (Sancaktepe İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği) kardeş okullarını ziyaret etti. İlk ziyaret Bilecik Söğütte Bulunan Söğüt Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Okul yönetimini ve öğrencilerini ziyaret eden dernek, yetkililere okulda oluşturulacak olan okuma grupları için kitap bağışında bulundu.

Bilecik`ten sonraki ziyaret durağı ise Van oldu. Van`ın Gevaş ilçesinde bulunan Gevaş Çok Programlı Lisesi`ni ziyaret eden dernek yetkilileri bu yıl yapmayı planladıkları Umre ve İstanbul gezili kitap okuma yarışmaları hakkındı kararlar aldı. Ziyaretlerden sonra  okul yönetimleri,  Simmder Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Arvas`a ve yönetim kuruluna teşekkürlerini iletirken,Simmder  sözcüsü Bayram İkiz ise, kardeş okullar ile bağlarını koparmayarak onlarla faaliyetler yapıp kardeşliği daim kılmaya devam edeceklerini ve ilerleyen günlerde Adıyaman,Kıbrıs ve Bosna Hersek`teki kardeş okullarını da ziyaret edeceklerini açıkladı.