ÖNDER YÖNETİCİLERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, kurullarında geçmişte görev yapmış yöneticilerle iftar programında bir araya geldi.

İftar programına ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Bülent Çiftçi, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, GSB Genel Müdürü Mehmet Baykan, TGTV Başkanı Hamza Akbulut ve ÖNDER yönetiminde bu zamana kadar görev almış pek çok kişi katıldı.

Geçmişte görev yapan yöneticilerle bugün görev yapan yöneticileri bir araya getiren iftar programı aynı zamanda paylaşmanın ve kaynaşmanın da temsili oldu.

Samimi bir aile ortamında geçen iftar programında konuşan ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, bu davaya hizmet verenlere çok teşekkür ederek; “Bugün aramızdan ayrılanları rahmetle yâd ediyor, birlikte olduğumuz büyüklerimize de Allah’tan hayırlı uzun ömür diliyorum. Sizlere de bulunduğunuz her ortamda imam hatip davası için, İslam davası için ve ÖNDERimizin de yoluna istikamet üzere devam etmesi için her türlü katkıda bulunmanızı sizlerden istirham ediyorum. Rabbim bizleri istikamet üzere yolundan yürüyen, kararlılıkla, sabırla her türlü olumsuzluklara rağmen yoluna devam edenlerden eylesin. Kardeşliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin.  Fitneden, fesattan dedikodudan, laf taşımaktan, birbirimizi çekiştirmekten Rabbim bizleri muhafaza eylesin.” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın da böyle samimi ve paylaşımlı bir ortamda iftar yapmanın çok keyifli olduğunu dile getirerek; “ÖNDER bizim için bambaşka bir sivil toplum kuruluşudur. O yüzden böyle samimi bir ortamda sizlerle iftar yapmak çok güzel.” dedi.

İftar programına katılamayan İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da birer telgraf gönderdi.