OKUL AİLE BİRLİĞİ İLÇE SORUMLULARI TOPLANDI

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Okul Aile Birliği İlçe Sorumluları İstişare Toplantısı dernek genel merkezinde yapıldı. Okul Aile Birliği Komisyonu sorumluları ve İstanbul ilçe sorumlularının katıldığı toplantıda, inkişaf eğitimleri ve okul aile birliği rehberi farkındalık eğitimleri üzerinde duruldu.

Okul Aile Birliği Teşkilatlanma Sorumlusu Murat Kaptanoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 16 maddelik bir taslak üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Okul Aile Birliği Rehberi ve Okul Aile Birliği Portalı’nın daha ulaşılabilir olması ve takip edilmesi, mobil uygulamanın kullanımı üzerinde çalışmalarda bulunulan toplantıda, ilçelerdeki spor kulüpleriyle ilişkilerin sağlanması, spor kulübü kurulmaya çalışılması, ilçe spor müdürleriyle iletişim halinde aile birliklerinin ortak faaliyetler planlanması üzerinde duruldu. İlçelerden toplanan güzel örnek faaliyetlerin, tecrübe paylaşımı çerçevesinde tüm okullara gönderilmesi kararlaştırıldı.