Kahramanmaraş İHL Pilav Günü Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Kahramanmaraş Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve “Kamimder” tarafından organize edilen “Geleneksel Mezunlar Buluşması ve Pilav Günü” etkinlikleri 05 Mayıs Pazar Günü Yapıldı

Kahramanmaraş Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve “Kamimder” tarafından organize edilen “Geleneksel Mezunlar Buluşması ve Pilav Günü” etkinlikleri 05 Mayıs 2013 Pazar Günü Kahramanmaraş Anadolu İmam-Hatip Lisesi bahçesinde mezunların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Mezunlar Gününe Kahramanmaraş valisi Şükrü KOCATEPE, Kırıkkale Valisi Ali KOLAT, ÖNDER Derneği Eski Genel Başkanı İbrahim SOLMAZ, Diyarbakır Eski Belediye Başkanı ve Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Ahmet BİLGİN, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa POYRAZ, İl Defterdarı Osman KOÇAŞ, Vergi Dairesi Başkanı Cuma SAĞLAM ile bazı fakülte dekanları, öğretim üyeleri, İmam-hatip lisesi eski müdürleri İmam-hatip Lisesi mezunu çok sayıda iş adamı ile eski mezunlardan çok sayıda insan katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra katılımcılara etli pilav ve dondurma ikram edildi. İmam-Hatip Lisesinden mezun olup rahmetli olanlar için hatip duası yapılarak program sona erdi