İMAM HATİPLİ ÖĞRENCİ 'KİCK BOX'TA AVRUPA BİRİNCİSİ

Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda  Eskişehir Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Fecran Göbekli, Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda ‘kick light’ branşında Avrupa birincisi oldu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından bu sene ikincisi düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası (Turkish Open) Antalya’da yapıldı.

Turnuvaya ‘kick light’ ve ‘low kick’ dallarında katılan Eskişehir Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Fecran Göbekli, değişik branşlarda 14 ülkenin katıldığı ‘kick light'ta Avrupa birincisi, ‘low kick'te de Avrupa ikincisi oldu.

Geçen yıl katıldığı turnuvada üçüncü olan ve okul eğitimini aksatmadan azimle çalışan Fecran Göbekli, antrenmanlarına büyük bir özveriyle devam etti.

İki yıldır bu spor dalında profesyonel olarak eğitim aldığını söyleyen Göbekli; başarısını hiç pes etmemesine ve yılmadan çalışmasına bağlıyor. Göbekli “Geçen yıl bu turnuvaya katıldığımda üçüncü olmuştum. Bu beni birinci olmam için daha da yüreklendirdi. Azmettim, sabrettim ve sonunda birinci oldum.” diye konuştu.