İMAM HATİPLER İYİLİKTE YARIŞTI, ŞİMDİ ÖDÜL ZAMANI!

“Anadolu İmam Hatip Liseleri Uygulamalı İyilik Proje Yarışması” sonuçlandı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Derneği ve Deniz Feneri Derneği tarafından, MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün destekleyerek onay verdiği ve Türkiye’deki tüm Anadolu İmam Hatip Liselerinde başarıyla uygulanan “Anadolu İmam Hatip Liseleri Uygulamalı İyilik Proje Yarışması” sonuçlandı.

İyilik iklimine katkı vermeyi amaçlayan ve seçici kurulun yaptığı değerlendirmeler sonucunda ödüle layık görülen projelerin bazıları “uygulamalı değerler eğitimi modeli” olarak önümüzdeki dönemlerde diğer okullarda da “örnek proje” şeklinde uygulanacak.

Dereceye giren projeler ve okulların ödülleri, 26 Mayıs 2017 Cuma günü Ankara’da MEB Şura salonunda saat:10:00’da Protokol, MEB yetkilileri, dereceye giren projelerin öğrencileri- danışman öğretmenler - ilgili okulların yetkilileri, halkımız ve medya temsilcilerinin katılımıyla yapılacak ödül töreninde sahiplerine takdim edilecek.

Seçici Kurul’un büyük bir titizlikle yaptığı değerlendirme sonunda ödüle layık görülen ve derecelendirmenin ödül töreninde açıklanacağı projelerin isimleri ve okulları alfabetik olarak şu şekilde belirlenmiştir:

Atlayıp Geçme Toplayıp Geç Çevreye ve İnsana İyiliği Seç – DEMETEVLER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ / YENİMAHALLE/ANKARA

Merhamet Köprüleri Kuruyoruz – NECMETTİN ERBAKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ / KAHRAMANMARAŞ

Ona Bir Masal Anlatsana – ŞEHİT DEMET SEZEN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ / YENİMAHALLE/ANKARA

Sen Gül Çocuk – KAYAPINAR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ / KAYAPINAR/DİYARBAKIR

Sessiz İyilik – ŞEHİT AKIN SERTÇELİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ / ATAŞEHİR/İSTANBUL

Yüzünüz Gülsün Gönlümüz Huzur Bulsun - YUNUS EMRE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ/ KARABAĞLAR/İZMİR