Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Ege Bölge Birincisi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından  düzenlenen  “Eğitim-Öğretimde Yenilikçi  Ödülleri“yarışmasında Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi  adına yapmış olduğu “Tarih Öğretiminde Yenilikçi Yöntemler“ Projesiyle  1047 eseri geride bırakan Demirhan Yılmaz  ve okulu Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi  Ege Bölge birincilik ödülünü Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü`nün elinden aldı.

İzmir Kız Lisesi`nde ödül töreni için düzenlenen konferansa Ege Bölgesi İl Milli Eğitim Müdürleri, Bakanlık Yetkilisi Ahmet Er ve Bakanlık Strateji Bölümünden görevliler katıldı.Ayrıca projeye teknik destek  veren Kerim Doksan, Arge Sorumlusu Özlem Kavuran ve Muğla  Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Ramazan Sarıhan öğretmenleri yalnız bırakmadı.

Öğretmen Demirhan Yılmaz 1.kategori olan "En iyi öğretmen uygulaması ve öğretim  yöntem ve teknikleri" alanında Ege bölge birincisi oldu.Yarışmanın son merhalesi ise Türkiye derecesi alan projelerin önümüzdeki haftalarda Ankara’daki ödül törenine  davet edilmesiyle son bulacak.