Eyüp İHL'nin

Eyüp İmam Hatip Lisesi ikincisi düzenlenen "EN"LER  proğramı ile eski mezunlarını öğrenciler ile buluşturdu.

Eyüp İHL kampüsünde sabah kahvaltısıyla başlayan program konferans salonundaki ödül töreni, Cuma namazının kılınması, topluca öğle yemeği ve eski mezunlarla öğrencilerin buluşması ile sona erdi.

Programa Eyüp Kaymakamı Osman KAYMAK, ÖNDER Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin KORKUT, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Kemal ÇAVUŞ, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin TURAN, İl Genel Meclisi Üyeleri Taner DURSUN, Remzi AYDIN, Mehmet ER; Eyüp İHL.kurucu Müdürü Fikri YATI, eski müdürlerden Erol KAHRAMAN, Eyüp İHL.Mezunlar Derneği Başkanı Süleyman UÇAL,  Okul Aile Birliği Başkanı.Nurullah ŞAHİN ve ilçedeki birçok okulun müdürü katıldı.

Eyüp İHL.Müdürü Mehmet Erdem AKAYDIN'ın açılış konuşmasının ardından,kısa bir konuşma yapan Önder Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin KORKUT; imam hatiplerin engellenemez yükselişine, mezunların kalitesine, Önder'in faaliyetlerine ve imam hatiplerin önlerindeki engellerin tek tek kalktığına vurgu yaptı. Korkut emeği gecenlere teşekkürlerini ileterek sözlerine son verdi.

Korkut'un konuşmasının ardından Eyüp İHL Tatbikat Camiini yaptıran Kayserili Şükrü Çıkrıkçıoğlu'nun oğullarına ödül verilmesi ile devam eden törende, eski mezunlardan doktorlar, eczacılar, avukatlar, gazeteciler, siyasetçiler, iş adamları, çeşitli alanlardaki mühendisler, üstün gayret gösteren örnek mezunlar ve sivil toplum kuruluşlarında görev yapanlar hakkında kısa slayt gösterileri yapıldı ve ve ödülleri verildi.

Eyüp İHL Mezun Derneği Başkanı Süleyman UÇAL da aldığın ödülün ardından yaptığı kısa konuşmada programda; öğrencilerin mezun olduktan sonra okul ile iletişimlerini kesmemeleri, okullarını ve kendilerine emeği gecen hocalarını unutmamaları gerektiğini vurguladı. Programda emeği geçen okul müdürü Mehmet Erdem AKAYDIN ve Niyazi GEDİK'e kendilerine yaşattıkları bu güzelliklerden dolayı teşekkür eden Uçal öğrencilerle sürekli bir arada olmanın getirdiği mutluluktan da bahsetti.

Program teşekkür ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.