Biyoloji Olimpiyat'ı Birincisi İHL'den Çıktı

Kahramanmaraş Zirve Dershanesinin katkılarıyla gerçekleştirilen Kahramanmaraş Lisesi 8. Biyoloji Yarışması Ödül Töreni Kahramanmaraş Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Törene Kahramanmaraş İl milli Eğitim Müdürü Mesut Arıkan, Sütçü İmam Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Dığrak, Zirve Dershanesi Müdürü İbrahim Kara ve yarışmada dereceye giren okulların idareci, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Kahramanmaraş Lisesi Müdürü Enver Namlı, Zirve Dershanesi Müdürü İbrahim Kara, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Dığrak’ın konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi.

Kahramanmaraş Lisesi 8. Biyoloji Olimpiyatı birincisi Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Ravza Yüksel’e ödülünü İl Milli eğitim Müdürü Mesut Alkan, ikinci olan Kahramanmaraş Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Ece Gezen’e ödülünü Zirve Dershanesi Müdürü İbrahim Kara, üçüncü olan Kahramanmaraş Merkez Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Abdurrahman Tabak’ın ödülünü Türkoğlu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Yüksel verdi.

Çekilen toplu fotoğrafın ardından program son buldu.