Bihmed, Okul Müdürleri ile Buluştu

BURSA İMAM-HATİP OKULLARI MEZUNLARI VE MENSUPLARI DERNEĞİ OKUL MÜDÜRLERİYLE BULUŞTU

Bursa`daki derneğimiz BİHMED`in ev sahipliğinde yapılan "Bursa İmam-Hatip Okul Müdürleri Tanışma Programı"na Genel Başkanımız Halit Bekiroğlu, BİHMED eski Başkanı ve Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Milli Eğitim il ve İlçe müdürleri, Genel Başkan Yardımcımız Muhammet Mehdi Barçın, Genel Sekreterimiz Yunus Tekgöçen ve Teşkilat Koordinatörümüz Mehmet Ali Kılıç katıldı.

BİHMED Başkanı Kadir Oruç`un, okul müdürlerine "Her çalışmanızda yanınızdayız, okullarımıza ve öğrencilerimize faydalı olacak her işte bütün ekibimiz ve imkanlarımızla yanınızdayız." dediği programda Genel Başkanımız Halit Bekiroğlu; "Okullarımızdaki her bir öğrencimiz bizim için önemlidir, bizim imtihanımızdır. Öğrenci bulamadığımız için okullarımızın kapandığı dönemden bir milyonun üzerinde öğrencimizin olduğu bir döneme geldik. Öğrencilerle ilgili şikayet etmek yerine hamd etmeli ve her bir öğrencimizi kazanmayı kendimize dert edinmeliyiz. Öğrencilerimizin dert sahibi kişiler olması için akademik, kültürel, sanatsal ve sportif çalışmalarla yeteneklerinin keşfine yardımcı olmalıyız." dedi.

Okul müdürleriyle yapılan toplantıdan sonra BİHMED merkezi ziyaret edildi. Daha sonra Bursa Valisi Münir Karaloğlu ziyaret edilerek BİHMED ve ÖNDER`in çalışmaları hakkında  bilgi verildi.