6 Öğrenciye Gezi Hediyesi

Muş’un Varto ilçesi Kaymakamlığı, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen 'genç sadalar', Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasına katılan öğrencileri, İstanbul gezisiyle ödüllendirdi.

Varto Kaymakamlığı, Varto Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlediği 'Genç Sadalar' Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasına katılan Varto Kaymakamı ve Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, programın sonunda öğretmenler odasında misafirlerle ve yarışmaya katılan öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Vekili Çetin, öğrencilere çeşitli hediyeler verdikten sonra öğrencilerin Nisan ayında İstanbul'a geziye göndereceklerinin müjdesini verdi.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Varto Kaymakamı ve Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, ”Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasına il genelinde 6 İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz katıldı. Bu konuda öğrencilerimiz gayet güzel bir okuma ile Kur'an- Kerim'i okudular. Gelen misafirlerimizi ağırladık. Onlarda öğrencilerimize destek oldular. Güzel yarışmayı düzenleyen Kaymakamlığımız, okul idarecilerimize ve emeği geçen her kese teşekkür ederim. Öğrencilerimizinde İstanbul ilindeki tarihi eserleri ve turizme açık olan alanları görmeleri içinde Nisan ayında onlara İstanbul gezisi hediye ettik. İnşallah öğrencilerimiz memnun kalacaktır. Öğrencilerimiz çok başarılı öğrenciler bundan sonraki hayatlarında da başarıların devamını dilerim" dedi.

Geziye gidecek öğrenciler de, İstanbul'a yapacakları geziden dolayı memnun olduklarını dile getirip Belediye Başkan Vekili Çetin'e teşekkür ettiler.