15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN YASİN OKUYORUZ

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Müftülüğü 15 Temmuz şehidlerini 249 bin Yasin-i Şerifle anacak.

15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminde tankların önüne yatan, otomatik silahlara göğsünü siper eden milletimiz; o gece 249 şehit ve 2 bin 193 gazi vererek darbe girişimini durdurdu. Milletimizin elleriyle yazdığı bu destanın 1. seneyi devriyesi dualarla ve Yasin-i Şeriflerle anılacak.

WWW.DUAYADAVET.ORG

‘’Bir ölür, bin diriliriz’’ anlayışından yola çıkarak her şehidimiz için bin adet olmak üzere 249 bin Yasin-i Şerif okunacak. Yasin okumak isteyenler, www.duayadavet.org web sitesinden kayıt yaptırabilecek. İnternet sitesine girenler, kaç adet Yasin okumak istiyorlarsa sitedeki ilgili bölüme yazabilecek. Sitede 15 Temmuz şehitlerinin isimleri ve fotoğraflarıyla o gece yaşananları anlatan bilgi ve görsellerle ile düzenlenecek etkinliğin programı yer alıyor.

Okunan Yasin-i Şeriflerin, 15 Temmuz günü Kocaeli’de düzenlenecek olan büyük bir programla duası yapılacak.