Haydi İmam Hatipliler Sanata!

23.01.2015 / 15.02.2015
15:58 / 15:58
İstanbul

ÖNDER, İmam Hatip öğrencilerine sanat kursları açıyor.

ÖNDER, İmam-Hatip Neslinin, hayatın her alanında öz değerleriyle var olabilmesini sağlamak, kültür ve sanatımızın kodlarını batılı donelerden temizleyerek vahiy perspektifinden hayata, olaylara bakış açısı getirebilmek amacıyla, İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik olarak, Gösteri Sanatları, Tiyatro, Oyunculuk ve Drama, Metin Yazarlığı ve Sahne Düzenlemesi Kursları düzenleyecek.

14 Şubat’ta başlayacak eğitimler 6 Haziran tarihine kadar her cumartesi 10.00-13.00 saatleri arasında, gerçekleştirilecek. İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında ayrı ayrı düzenlenecek kurslara; İstanbul geneli İmam-Hatip Liseleri 10. Sınıfında okumakta olan öğrenciler başvurabilecek.

İmam Hatip Lisesi 10. sınıfta eğitimi devam eden erkek öğrenciler, 10 Şubat 2015 tarihine kadar “Gösteri Sanatları, Tiyatro, Oyunculuk” bölümü için başvuruda bulunabilecekken, İmam-Hatip Liseleri 10. sınıfında okumakta olan kız öğrenciler ise aynı tarihe kadar “Drama, Metin Yazarlığı ve Sahne Düzenlemesi” bölümü için müracaat edebilirler.

Erkek Öğrencilerin Başvurabileceği Kurslar: Gösteri Sanatları, Tiyatro, Oyunculuk

Kız Öğrencilerin Başvurabileceği Kurslar: Drama, Metin Yazarlığı ve Sahne Düzenlemesi

Son başvuru tarihi:

10 Şubat 2015