Bol Ödüllü Siyer Yarışması

20.02.2014 / 18.04.2014
15:31 / 14:30
Ankara Yenimahalle

Ankara Yenimahalle’de Siyer-İ Nebi Bilgi Yarışması yapılacak. Ankara Yenimahalle ilçesindeki tüm resmi ve özel okulların ortaokul 5 ve 6’ıncı sınıfları, liselerin 9 ve 10’uncu sınıf öğrencileri ve veliler arasında Siyer-İ Nebi Bilgi Yarışması düzenlenecek. İlk üçe girmeye hak kazananlara Notebook, tablet bilgisayar, telefon, çeyrek altın, bisiklet ve kol saati gibi hediyelerin verileceği yarışma, Demetevler İmam Hatip Lisesi Camii’nde, ödül töreni ise Demetevler Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda yapılacaktır. Yarışmaya katılım şartları ve ilgili tarihler aşağıdaki gibidir;

Yarışmaya Yenimahalle ilçesindeki tüm resmi ve özel okullar katılabilecektir.

Veliler çocukları hangi okula kayıtlı ise o okuldan başvuracaklardır.

Okul içi elemeleri 14 Mart 2014 tarihine kadar kayıtlı olunan okul tarafından yapılacaktır.

Yenimahalle ilçe elemeleri 24-28 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yenimahalle ilçe finali 11 Nisan 2014 tarihinde yapılacaktır.

Okulların yarışma birincilerini, 19 Mart 2014 gününe kadar Demetevler Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne bildirmeleri gerekmektedir. İlçe eleme ve final yarışmaları Demetevler Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camiinde yapılacaktır.

Ödül töreni 18 Nisan 2014 Cuma günü saat 14.30’da Demetevler Anadolu İmam Hatip Lisesi M. Sami Yurtseven Konferans Salonunda yapılacaktır.